SON DAKİKA
Salı, Temmuz 1, 2025
Hikayeler
19 saat önce
Hatice Ölmez Vefat Etti.

Admin
Haber Editörü
ESKİL

Kazada Kaybettiğimiz Ali Kemal Akbal’dan Hüzünlendiren İfadeler

Geçtiğimiz perşembe akşamı Eskil’in Eşmekaya Kasabasında otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Ali Kemal Akbal (20) yaşamını yitirmiş traktör sürücüsü Müjdat Çağlak (22), ise yaralanmıştı.

Kazada kaybettiğimiz Akbal’dan geride kalan bir videodaki söylediği sözler hüzünlendiriyor.

Akbal, “Dünya dediğin ne garip bir yer… Hani derler ya, dünyanın bin bir hali vardır diye… Kimi doğuyor, kimi ölüyor, kimi hasta, kimi evleniyor, kimi boşanıyor, kimi ağlıyor, kimi gülüyor…. Garip bir yersin dünya… Hiç olumlu yönde değil, hep olumsuz yanda olduk. Hayat bize gülmedi, ‘Mutluluk bizden çok uzak bir rüya’ tanımı işte bizim için söylenmiş.”

HABERE YORUM YAP

Yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır. eskilinbilgikaynagi.com, bu yorumlardan sorumlu tutulamaz. Topluluk kurallarına aykırı yorumlar yayımlanmaz. Yapılan yorumlardan doğabilecek tüm hukuki sorumluluk, yorumu yapan kullanıcıya aittir.